mohd saidin's FotoPage

By: mohd saidin misnan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Jan-2007 23:54 Email | Share | | Bookmark
End lot 129 Sri Pulai Perdana

backyard
maid rooom
dry kitchen
View all 22 photos...
Tiada TNB transmission. lebih kurang 3 minit ke jalan besar . Gated. progress hingga hari ini brickwall. Master bdroom besar. family area/living area 1st floor besar, boleh buat 1 bilik lagi kalau nak. Room 5 & 6 share toilet. Room 4 use external toilet 1 st floor. room 3, maid kecik sikit le. sebelahnya room 2 besar macam biasa. dry kitchen ada grill separuh macam foto , ada sink tu. boleh renovate tukar buat sliding window nanti le,,,. kalau nak guna terus pun tak pa.
Aku dah tanya Pau, hang punya loan entitle RM264,000, so better proceed gov loan. selepas bayar different loan ngan harga rumah ,bolehlah guna sikit rm untuk duduk nanti.

yang ini show house, lot 129 in progress brickwall.


Thursday, 21-Dec-2006 17:09 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...


Monday, 18-Dec-2006 06:11 Email | Share | | Bookmark
Snow di Leicester

 
 
 
View all 4 photos...


Wednesday, 13-Dec-2006 15:55 Email | Share | | Bookmark
Edinburgh Trip

 
 
 
View all 36 photos...


Tuesday, 12-Dec-2006 17:06 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 24 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net